Bebesi
huen
Bemutatkozás
Szolgáltatások
Partnerek
Referenciák
Kapcsolat
Fordítóknak
Bebesi

Jogi Nyilatkozatok

A honlapunkon található információkat kizárólag általános tájékoztatás céljából bocsátjuk rendelkezésre. A megjelent információk nem minősülnek ajánlattételnek és megbízás elfogadásának sem.

Az oldalainkon megjelent információk teljességéért, pontosságáért, időszerűségéért vagy a felhasználásuk kapcsán fellépő következményekért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Továbbá semmilyen felelősséget nem vállalunk a honlap használatából vagy az ott fellelhető információkra való hagyatkozásból eredő bármilyen kárért sem.

A honlap külső weboldalakra mutató hivatkozásokat is tartalmaz. A külső honlapokat tőlünk független harmadik felek üzemeltetik, akikre a Bebesi Ügyvédi Iroda nincs befolyással, így semmilyen felelősséget nem vállalunk a külső honlapok elérhetőségéért, tartalmáért vagy felhasználásáért.

A honlap teljes szöveges és grafikai tartalma szerzői jogi védelem hatálya alatt áll, amely a Bebesi Communications Hungary Kft. tulajdonát képezi. Minden jogot fenntartunk! A honlapon található anyagok jogosulatlan felhasználása szankciót von maga után.

A Bebesi Communications Hungary Kft. honlapja sem egészben, sem részben nem reprodukálható semmilyen módon. Jelen honlap bármely részének, grafikai elemeinek vagy teljes egészének módosítása, terjesztése, nyilvános bemutatása, más szellemi alkotásba, kiadványba vagy honlapba történő beépítése vagy más elektronikus rendszerben történő tárolása szigorúan tilos.

Bebesi
Bebesi
Jogi nyilatkozat | Adatbiztonság | (c) 2010